01 Δεκ 2020

N-stride: H πιο σύγχρονη ενδαρθρική έγχυση για την αρθρίτιδα... τώρα και στην Ελλάδα από MINISCO Ορθοπεδικό Κέντρο Αθηνών.


01 Δεκ 2020

Αρθροσκοπική μεταμόσχευση έξω μηνίσκου και χόνδρου έξω μηριαίου κονδύλου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο Metropolitan General από την Κλινική μας και τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Ιντζόγλου Κωνσταντίνο. 


03 Νοε 2020

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα 2500 περίπου αθλητές θα πάθουν εξάρθρημα ώμου. Ο αθλητής σε κάποια προσπάθεια απαγωγής και έξω στροφής συνήθως, θα αισθανθεί πολύ έντονο πόνο και απότομα ο ώμος του θα χάσει τη λειτουργικότητά του. 


05 Οκτ 2020

Ο επανατραυματισμός του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου, ο οποίος έχει ήδη χειρουργηθεί μία (ή και περισσότερες φορές) είναι ίσως η χειρότερη κάκωση που μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή! 


16 Σεπ 2020

Ο προαγωνιστικός έλεγχος πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο (λήψη Ιστορικού, ΗΚΓ, triplex καρδίας κ.α.), ώστε να αποκαλυφθεί οποιαδήποτε λανθάνον, παθολογικό καρδιολογικό νόσημα (καρδιοπάθεια κ.α.) και έτσι να προληφθεί το γνωστό, όσο και τραγικό, Σύνδρομο Αιφνιδίου Θανάτου.


30 Αυγ 2020

Ένα θαύμα της φύσης, που προπονήθηκε πολύ και ενάντια στο πρόβλημα της σκολίωσης με το οποίο γεννήθηκε.


09 Ιουλ 2020

Ο Αθλητισμός είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ζωής, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Με αυτό το μήνυμα διοργανώθηκε το μίνι πρωτάθλημα και ο διαγωνισμός τριπόντων και ελεύθερων βολών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ριζούπολη.


04 Μαρτ 2020

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε απο τη Ι’ Ορθοπεδική Κλινική στο Metropolitan General για πρώτη φορά στον κόσμο SuperPath Αρθροπλαστική Ισχίου με ταυτόχρονη χρήση φορητού συστήματος ψηφιακής πλοήγησης (navigation)


04 Μαρτ 2020

Η ρήξη έξω μηνίσκου είναι μια ιδιαίτερη οντότητα που χρήζει ειδικής αναφοράς, καθώς διαφέρει πολύ από μια ρήξη έσω μηνίσκου. 


15 Οκτ 2019

Έχει συνδέσει το όνομά της με τους αθλητές υψηλών επιδόσεων, ως συνέπεια πτώσης από ύψος, απότομης αλλαγής κατεύθυνσης, ή άμεσης πλήξης του γόνατος, αλλά μπορεί να αφορά και οποιονδήποτε ασχολείται με τον αθλητισμό ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να είναι ακόμα και αποτέλεσμα ατυχήματος.


01 Ιουλ 2019

Ο γιατρός Dr. Ιντζόγλου Κωνσταντίνος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ως προσκεκλημένος Ορθοπεδικός Χειρουργός για τη ρήξη Πρόσθιου Χιαστού.


19 Ιουν 2019

Παγωμένος ώμος είναι μια κατάσταση, κατά την οποία αναπτύσσεται φλεγμονή στο θύλακο της άρθρωσης του ώμου – για το λόγο αυτό έχει επικρατήσει πια ο σωστότερος όρος “συμφυτική θυλακίτιδα”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ρίκνωση του θυλάκου, ιδιαίτερα του μπροστινού τμήματος της άρθρωσης.

Άλλες Υπηρεσίες

© Copyright 2021 Minisco.gr | Designed & Developed by Norder Media Solutions. Running on i-Flexible CMS