16 Σεπ 2020

Ο προαγωνιστικός έλεγχος πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο (λήψη Ιστορικού, ΗΚΓ, triplex καρδίας κ.α.), ώστε να αποκαλυφθεί οποιαδήποτε λανθάνον, παθολογικό καρδιολογικό νόσημα (καρδιοπάθεια κ.α.) και έτσι να προληφθεί το γνωστό, όσο και τραγικό, Σύνδρομο Αιφνιδίου Θανάτου.


30 Αυγ 2020

Ένα θαύμα της φύσης, που προπονήθηκε πολύ και ενάντια στο πρόβλημα της σκολίωσης με το οποίο γεννήθηκε.


09 Ιουλ 2020

Ο Αθλητισμός είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ζωής, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Με αυτό το μήνυμα διοργανώθηκε το μίνι πρωτάθλημα και ο διαγωνισμός τριπόντων και ελεύθερων βολών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ριζούπολη.


04 Μαρτ 2020

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε απο τη Ι’ Ορθοπεδική Κλινική στο Metropolitan General για πρώτη φορά στον κόσμο SuperPath Αρθροπλαστική Ισχίου με ταυτόχρονη χρήση φορητού συστήματος ψηφιακής πλοήγησης (navigation)


04 Μαρτ 2020

Η ρήξη έξω μηνίσκου είναι μια ιδιαίτερη οντότητα που χρήζει ειδικής αναφοράς, καθώς διαφέρει πολύ από μια ρήξη έσω μηνίσκου. 


15 Οκτ 2019

Έχει συνδέσει το όνομά της με τους αθλητές υψηλών επιδόσεων, ως συνέπεια πτώσης από ύψος, απότομης αλλαγής κατεύθυνσης, ή άμεσης πλήξης του γόνατος, αλλά μπορεί να αφορά και οποιονδήποτε ασχολείται με τον αθλητισμό ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να είναι ακόμα και αποτέλεσμα ατυχήματος.


01 Ιουλ 2019

Ο γιατρός Dr. Ιντζόγλου Κωνσταντίνος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ως προσκεκλημένος Ορθοπεδικός Χειρουργός για τη ρήξη Πρόσθιου Χιαστού.


19 Ιουν 2019

Παγωμένος ώμος είναι μια κατάσταση, κατά την οποία αναπτύσσεται φλεγμονή στο θύλακο της άρθρωσης του ώμου – για το λόγο αυτό έχει επικρατήσει πια ο σωστότερος όρος “συμφυτική θυλακίτιδα”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ρίκνωση του θυλάκου, ιδιαίτερα του μπροστινού τμήματος της άρθρωσης.


01 Απρ 2019

Πολλοί διάσημοι αθλητές ανάμεσα στους ο Tiger Woods και ο Rafael Nadal, αλλά και διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου (Clint Eastwood κ.α.) έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι προτιμούν τη θεραπεία με ενέσιμα αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια ή βλαστοκύυταρα για διάφορα προβλήματα όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες ή αρθρίτιδες. 


27 Φεβ 2019

Σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής ή σύνδρομο πρόσκρουσης του ώμου καλείται η πρόσκρουση των μυών και τενόντων του ώμου (στροφικό πέταλο), στο οστό κάτω από το οποίο περνούν (ακρώμιο). Συνέπεια της προστριβής αυτής είναι η φθορά των τενόντων, που προκαλεί πόνο και δημιουργεί φλεγμονή.


06 Αυγ 2018

Ο Zlatan Ibrahimovic είναι γνωστός σε όλους τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του όσο και τελευταία για το σοβαρότατο τραυματισμό, που κατάφερε με επιτυχία να τον ξεπεράσει..


25 Απρ 2018

Η σύγχρονη τεχνολογία και οι εφαρμογές της στην ορθοπεδική χειρουργική μας δίνουν πλέον λύση σε προβλήματα που στο παρελθόν απλά δεν υπήρχε. Ένας τέτοιος τομέας της ορθοπεδικής είναι το γόνατο και συγκεκριμένα οι ασθενείς που έχουν υποστεί σοβαρές κακώσεις σε αυτό.

Άλλες Υπηρεσίες

© Copyright 2020 Minisco.gr | Designed & Developed by Norder Media Solutions. Running on i-Flexible CMS