Άλλες Υπηρεσίες


10 Σεπ 2019

Αρχίζει το γόνατό σας να πονάει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο τραυματισμό; Έχετε δυσκολίες στο να λυγίσετε το γόνατο, να κατεβείτε ή να ανεβείτε σκαλιά ή να γονατίσετε στο πάτωμα; Γνωρίζετε ότι όλα αυτά μπορεί να είναι σημάδια αρχόμενης ή και προχωρημένης οστεοαρθρίτιτδας; Διαβάστε παρακάτω και ενημερωθείτε.


01 Ιουλ 2019

Ο γιατρός Dr. Ιντζόγλου Κωνσταντίνος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ως προσκεκλημένος Ορθοπεδικός Χειρουργός για τη ρήξη Πρόσθιου Χιαστού.


19 Ιουν 2019

Παγωμένος ώμος είναι μια κατάσταση, κατά την οποία αναπτύσσεται φλεγμονή στο θύλακο της άρθρωσης του ώμου – για το λόγο αυτό έχει επικρατήσει πια ο σωστότερος όρος “συμφυτική θυλακίτιδα”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ρίκνωση του θυλάκου, ιδιαίτερα του μπροστινού τμήματος της άρθρωσης.


01 Απρ 2019

Πολλοί διάσημοι αθλητές ανάμεσα στους ο Tiger Woods και ο Rafael Nadal, αλλά και διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου (Clint Eastwood κ.α.) έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι προτιμούν τη θεραπεία με ενέσιμα αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (Platelet-Rich Plasma – PRP) ή βλαστοκύυταρα για διάφορα προβλήματα όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες ή αρθρίτιδες. 


27 Φεβ 2019

Σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής ή σύνδρομο πρόσκρουσης του ώμου καλείται η πρόσκρουση των μυών και τενόντων του ώμου (στροφικό πέταλο), στο οστό κάτω από το οποίο περνούν (ακρώμιο). Συνέπεια της προστριβής αυτής είναι η φθορά των τενόντων, που προκαλεί πόνο και δημιουργεί φλεγμονή.


06 Αυγ 2018

Ο Zlatan Ibrahimovic είναι γνωστός σε όλους τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του όσο και τελευταία για το σοβαρότατο τραυματισμό, που κατάφερε με επιτυχία να τον ξεπεράσει..


25 Απρ 2018

Η σύγχρονη τεχνολογία και οι εφαρμογές της στην ορθοπεδική χειρουργική μας δίνουν πλέον λύση σε προβλήματα που στο παρελθόν απλά δεν υπήρχε. Ένας τέτοιος τομέας της ορθοπεδικής είναι το γόνατο και συγκεκριμένα οι ασθενείς που έχουν υποστεί σοβαρές κακώσεις σε αυτό.


28 Φεβ 2018

Αρχίζει το ισχίο σας να πονάει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο τραυματισμό; Έχετε δυσκολίες στο να μπείτε στο αυτοκίνητο, να βγείτε από το μπάνιο ή να δέσετε τα κορδόνια σας; Γνωρίζετε ότι όλα αυτά μπορεί να είναι σημάδια αρχόμενης ή και προχωρημένης οστεοαρθρίτιτδας; 


16 Δεκ 2017

Η ρήξη του μηνίσκου και η επακόλουθη μηνισκεκτομή έχει ως αποτέλεσμα τον επταπλασιασμό της πιθανότητας να αναπτυχθεί οστεοαρθρίτιδα γόνατος αργότερα στη ζωή του ασθενούς. Η αρθροσκοπική μηνισκεκτομή είναι μια από τις συχνότερες επεμβάσεις στα ελληνικά Νοσοκομεία.

© Copyright 2019 Minisco.gr | Designed & Developed by Norder Media Solutions. Running on i-Flexible CMS