ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ MINISCO
Αντιμετώπιση ισχίου με την ΜΕΘΟΔΟ SUPERPATH

14 Μαρ: Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΙΣΧΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟ SUPERPATH

Συνδυαστική χρήση SuperPATH και σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας του ισχίου στο Metropolitan General από τον Διευθυντή Ορθοπεδικό Χειρουργό Dr. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου και την ομάδα του.

riksi_opisthiou_xiastou

24 Φεβ: ΡΗΞΗ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ

O οπίσθιος χιαστός σύνδεσμος βρίσκεται στο εσωτερικό του πίσω μέρους της άρθρωσης του γόνατος, και, μαζί με τον πρόσθιο χιαστό, ενώνει το μηριαίο με το οστό της κνήμης. Είναι ο ισχυρότερος σύνδεσμος της άρθρωσης, καθώς έχει το διπλάσιο πάχος του πρόσθιου.

surrafi-mhniskou

16 Ιούλ: ΣΥΡΡΑΦΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ: ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Οι ρήξεις μηνίσκου είναι πλέον οι πιο συχνές κακώσεις του γόνατος. Οι μηνίσκοι είναι πολύ σημαντικές δομές του γόνατος και χρησιμεύουν στην απορρόφηση των φορτίων του γόνατος και την ομαλή κατανομή τους..

arthroskopiki-apokatastasi

07 Ιούλ: ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΧΟΝΔΡΟΥ, ΟΣΤΕΟΤΟΜΙΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΦΗ ΡΙΖΑΣ ΕΞΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ

Την Πέμπτη 1 Απριλίου, στο Metropolitan General έλαβε χώρα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μια πρωτοποριακή επέμβαση.

wmos-kolumviti

29 Ιούν: ΩΜΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ

Ο ώμος του κολυμβητή προκύπτει από την υπέχρηση και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις της άρθρωσης του ώμου, οι οποίες οδηγούν σε ερεθισμό και φλεγμονή. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο και περιορισμό του εύρους της κίνησης.

The MINISCO center of orthopedics pertains to the philosophy of focusing on the uniqueness of each individual and providing solutions based on the individual’s needs, level of activity and medical history.

Our Address

Kifisias Avenue 1 / 15123
Marousi, Athens

Our Phones

Phone: +30.2106823491
Mobile: +30.6937388813

our Hours

Monday-Friday: 09:00 – 22:00
Saturday-Sunday: Closed