Scroll Top
ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ MINISCO
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

17 Ιούν: ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Η έννοια της πατρότητας περιλαμβάνει μια πληθώρα αρμοδιοτήτων, ευθυνών και όμορφων στιγμών. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της είναι η συμμετοχή των μπαμπάδων σε παιχνίδια με τα παιδιά τους

poso-diastima-xreiazetai

07 Ιούν: ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η καλή φυσική κατάσταση απαιτεί κυρίως καλή διατροφή, καλό τρόπο ζωής και σωματική άσκηση, και κατά συνέπεια βελτιωμένη υγεία της καρδιάς και δύναμη

Αντιμετώπιση ισχίου με την ΜΕΘΟΔΟ SUPERPATH

14 Μαρ: Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΙΣΧΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟ SUPERPATH

Συνδυαστική χρήση SuperPATH και σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας του ισχίου στο Metropolitan General από τον Διευθυντή Ορθοπεδικό Χειρουργό Dr. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου και την ομάδα του.

riksi_opisthiou_xiastou

24 Φεβ: ΡΗΞΗ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ

O οπίσθιος χιαστός σύνδεσμος βρίσκεται στο εσωτερικό του πίσω μέρους της άρθρωσης του γόνατος, και, μαζί με τον πρόσθιο χιαστό, ενώνει το μηριαίο με το οστό της κνήμης. Είναι ο ισχυρότερος σύνδεσμος της άρθρωσης, καθώς έχει το διπλάσιο πάχος του πρόσθιου.

surrafi-mhniskou

16 Ιούλ: ΣΥΡΡΑΦΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ: ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Οι ρήξεις μηνίσκου είναι πλέον οι πιο συχνές κακώσεις του γόνατος. Οι μηνίσκοι είναι πολύ σημαντικές δομές του γόνατος και χρησιμεύουν στην απορρόφηση των φορτίων του γόνατος και την ομαλή κατανομή τους..