ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ MINISCO
surrafi-mhniskou

16 Ιούλ: ΣΥΡΡΑΦΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ: ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Οι ρήξεις μηνίσκου είναι πλέον οι πιο συχνές κακώσεις του γόνατος. Οι μηνίσκοι είναι πολύ σημαντικές δομές του γόνατος και χρησιμεύουν στην απορρόφηση των φορτίων του γόνατος και την ομαλή κατανομή τους..

arthroskopiki-apokatastasi

07 Ιούλ: ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΧΟΝΔΡΟΥ, ΟΣΤΕΟΤΟΜΙΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΦΗ ΡΙΖΑΣ ΕΞΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ

Την Πέμπτη 1 Απριλίου, στο Metropolitan General έλαβε χώρα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μια πρωτοποριακή επέμβαση.

wmos-kolumviti

29 Ιούν: ΩΜΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ

Ο ώμος του κολυμβητή προκύπτει από την υπέχρηση και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις της άρθρωσης του ώμου, οι οποίες οδηγούν σε ερεθισμό και φλεγμονή. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο και περιορισμό του εύρους της κίνησης.

eksarthrima-epigonatidas

26 Απρ: ΕΞΑΡΘΡΗΜΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ – ΤΡΟΧΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ

Το εξάρθρημα της επιγονατίδας είναι μια αρκετά συχνή νόσος στο νεαρό πληθυσμό και αφορά συχνότερα εφήβους και νεαρούς ενήλικες, μεταξύ των ηλικιών των 10-20 ετών. Σε αυτή τη νόσο, η επιγονατίδα «βγαίνει» από τη φυσιολογική της θέση, που είναι η τροχιλία του μηριαίου οστού και το γόνατο χάνει τη φυσιολογική του ανατομία.

prosthios-epigonatidomiriaios-ponos

24 Μαρ: ΠΡΟΣΘΙΟΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΟΜΗΡΙΑΙΟΣ ΠΟΝΟΣ

Ο όρος πρόσθιος επιγονατιδομηριαίος πόνος είναι ένας γενικός όρος, που περιλαμβάνει όλα τα αίτια που μπορεί να προκαλέσουν μόνιμο ή/και χρόνιο άλγος στη μπροστινή μεριά του γόνατος.

metamosxeusi-mhniskou-xondrou

01 Δεκ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΟΥ

Αρθροσκοπική μεταμόσχευση έξω μηνίσκου και χόνδρου έξω μηριαίου κονδύλου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο Metropolitan General από την Κλινική μας και τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Ιντζόγλου Κωνσταντίνο.