Άλλες Υπηρεσίες

Επείγοντα περιστατικά

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σε περίπτωση κάποιου έκτακτου περιστατικού. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκεύη
09.00 – 22:00

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ EPTE®;
Μια από τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής στην ορθοπεδική επιστήμη είναι η δυνατότητα που έχουν οι σύγχρονοι ορθοπεδικοί να δίνουν γρήγορη και αποτελεσματική λύση στην πλειοψηφία των τενοντοπαθειών, ακόμα και των χρόνιων. Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος ονομάζεται EPTE® (Percutaneous Electrolysis Therapy) και βασίζεται σε μια τεχνική κατά την οποία μια συσκευή διοχετεύει αποκλειστικά στον τραυματισμένο ιστό (τένοντα, μυ, σύνδεσμο κ.ά.) χαμηλής έντασης γαλβανικά ρεύματα ηλεκτρόλυσης μέσω διαδερμικής βελόνας. Με εφαρμογή στο πεδίο των αθλητικών κακώσεων, της νευρομυοσκελετικής θεραπείας και της ορθοπεδικής χειρουργικής και τραυματιολογίας στόχος είναι να προκληθεί μια ελεγχόμενη αντιφλεγμονώδης αντίδραση του οργανισμού ώστε να ξεκινήσει η επουλωτική διαδικασία.

ΠΟΥ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ;
Το ανώτερο χρονικό διάστημα θεραπείας με το EPTE® είναι πέντε εβδομάδες (και για τις χρόνιες τενοντοπάθειες), και ενδείκνυται για τους πιο κοινούς τραυματισμούς των μαλακών ιστών, όπως είναι ο επιγονατιδικός τένοντας, ο αχίλλειος τένοντας και ο τένοντας του στροφικού πετάλου. Επίσης συνιστάται για την πελματιαία απονευρωσίτιδα, την έσω και έξω επικονδυλίτιδα, το σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών και τις μυϊκές θλάσεις κ.α.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ;
Κλινικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι με αυτή τη μέθοδο διαδερμικής ηλεκτρόλυσης σε τένοντες και μύες μειώνεται ο χρόνος αποκατάστασης και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες σε λίγες μόνο εβδομάδες. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 10 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων γίνονται τρεις προσπελάσεις καθοδηγούμενες από απεικονιστικό υπέρηχο. Η συσκευή που κατασκευάζεται στην Ισπανία είναι απολύτως ασφαλής, διαθέτει ιατρική σήμανση CE και το χαμηλής έντασης ρεύμα που χρησιμοποιείται δεν προκαλεί πόνο στον ασθενή.

Μαζί με αυτή την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα σε θεραπείες εγχύσεων ο ορθοπεδικός είναι πιθανό να προτείνει και φυσικοθεραπείες.

Χρειάζεστε Δεύτερη Γνώμη

Είστε βέβαιοι για την διάγνωση και για την θεραπεία που σας έχει προταθεί; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε δεύτερη γνώμη από τον Δρ. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου.

    Κλείστε Ραντεβού

    Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

      Add testimonial description here. Edit and place your own text.

      John Doe

      Codetic

      Add testimonial description here. Edit and place your own text.

      Jane Doe

      Codetic

      need help?

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.