ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

Ο Αθλητισμός είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ζωής, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Με αυτό το μήνυμα διοργανώθηκε το μίνι πρωτάθλημα και ο διαγωνισμός τριπόντων και ελεύθερων βολών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ριζούπολη, ώστε να γιορταστεί η επιστροφή των ασθενών στην ενεργό δράση! Οι παίκτες που συμμετείχαν έχουν ένα κοινό—όλοι έχουν χειρουργηθεί λόγω κάποιου τραυματισμού (Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου, Εξάρθρημα επιγονατίδας, Εξάρθρημα Ώμου κ.α.) και όλοι τους σήμερα μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι! Το σημερινό μήνυμα είναι ότι ένας τραυματισμός δεν μας σταματά από τον Αθλητισμό! Αντίθετα, όταν αντιμετωπιστεί σωστά, η ασφαλής επιστροφή είναι εξασφαλισμένη!

Στο Ορθοπεδικό Κέντρο Αθηνών Minisco ο ασθενής/αθλητής περιβάλλεται από πλήθος επιστημόνων (ορθοπεδικούς χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές αποκατάστασης, διατροφολόγους κ.α.), που όλοι πασχίζουν για τη σωστή επιστροφή στην καθημερινότητά του και στον Αθλητισμό! Στο ορθοπεδικό κέντρο Αθηνών- Minisco- η ομάδα των εξειδικευμένων επιστημόνων θέτει τις πιο εξελιγμένες τεχνικές στην υπηρεσία του ασθενούς με σκοπό το πιο άμεσο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό χειρουργικό τραύμα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εορτασμού δύο ετών λειτουργίας του Ορθοπεδικού μας Κέντρου.

The MINISCO center of orthopedics pertains to the philosophy of focusing on the uniqueness of each individual and providing solutions based on the individual’s needs, level of activity and medical history.

Our Address

Kifisias Avenue 1 / 15123
Marousi, Athens

Our Phones

Phone: +30.2106823491
Mobile: +30.6937388813

our Hours

Monday-Friday: 09:00 – 22:00
Saturday-Sunday: Closed