ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το ανθρώπινο σώμα είναι το καλύτερο έργο τέχνης.
Jess C. Scott

MINISCO Office Marousi

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός γι’ αυτό και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με βάση τις δικές του ανάγκες, το δικό του επίπεδο δραστηριοτήτων και με βάση το δικό του ιστορικό, το ορθοπεδικό κέντρο MINISCO παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον τομέα της ορθοπεδικής χειρουργικής, της αθλητιατρικής και της αποκατάστασης ώστε να μπορεί να προτείνει στον κάθε ασθενή την καλύτερη δυνατή -για τον ίδιο- θεραπεία.

Πρότυπο ορθοπεδικό κέντρο, δίνει έμφαση στην αρθροσκοπική χειρουργική και στην ελάχιστα επεμβατική ορθοπεδική χειρουργική. Έτσι οι πιο σύγχρονες και πιο εξελιγμένες τεχνικές μπαίνουν στην «υπηρεσία» του ασθενούς προκειμένου να δώσουν το μέγιστο και πλέον άμεσο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό χειρουργικό τραύμα, και με απώτερο σκοπό μια άριστη ποιότητα ζωής για τον ασθενή που μας εμπιστεύεται.

Waiting area MINISCO

The MINISCO center of orthopedics pertains to the philosophy of focusing on the uniqueness of each individual and providing solutions based on the individual’s needs, level of activity and medical history.

Our Address

Kifisias Avenue 1 / 15123
Marousi, Athens

Our Phones

Phone: +30.2106823491
Mobile: +30.6937388813

our Hours

Monday-Friday: 09:00 – 22:00
Saturday-Sunday: Closed