Άλλες Υπηρεσίες

Επείγοντα περιστατικά

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σε περίπτωση κάποιου έκτακτου περιστατικού. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκεύη
09.00 – 22:00
Η αρθροσκόπηση είναι μια χειρουργική διαδικασία ελάχιστης επεμβατικότητας την οποία οι χειρουργοί χρησιμοποιούν για να δουν, να κάνουν διάγνωση και να εν τέλει διορθώσουν βλάβες μέσα σε μια άρθρωση.
Θεωρείται ότι έχει συμβάλει μέγιστα στην εξέλιξη της ορθοπεδικής χειρουργικής μιας και δεν απαιτούνται μεγάλες τομές όπως σε μια ανοιχτή επέμβαση: Ο γιατρός μπορεί να δει μέσα στην άρθρωση και να παρέμβει με μεγάλη ακρίβεια χρησιμοποιώντας μια μικρή κάμερα (αρθροσκόπιο) την οποία εισάγει μέσω τομής. Τα ειδικά σχεδιασμένα και μικρά σε μέγεθος εργαλεία εισέρχονται στην άρθρωση από μία ή περισσότερες τομές που δεν ξεπερνούν τα 7 χιλιοστά.
Πλέον αρθροσκοπικά αντιμετωπίζονται ανατομικές σε όλες τις μεγάλες αρθρώσεις του σώματος, όπως γόνατο, ισχίο, ώμος, αγκώνας, πηχεοκαρπική και ποδοκνημική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πλοηγηθείτε στο μενού αριστερά.
Χρειάζεστε Δεύτερη Γνώμη

Είστε βέβαιοι για την διάγνωση και για την θεραπεία που σας έχει προταθεί; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε δεύτερη γνώμη από τον Δρ. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου.

  Κλείστε Ραντεβού

  Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

   Add testimonial description here. Edit and place your own text.

   John Doe

   Codetic

   Add testimonial description here. Edit and place your own text.

   Jane Doe

   Codetic

   need help?

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.