Άλλες Υπηρεσίες

Επείγοντα περιστατικά

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σε περίπτωση κάποιου έκτακτου περιστατικού. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκεύη
09.00 – 22:00

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ; Είναι πλέον γεγονός ότι οι ασθενείς που πάσχουν από ήπια ή μέτριας βαρύτητας αρθρίτιδα γόνατος μπορούν να βοηθηθούν να επιστρέψουν στις δραστηριότητες τους χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν σε πλήρη αντικατάσταση της άρθρωσης του γόνατος. Η σύγχρονη ρομποτική, ορθοπεδική χειρουργική πλέον μας παρέχει τη δυνατότητα να χειρουργήσουμε με ακρίβεια χιλιοστού και να αντικαταστήσουμε μόνο το τμήμα του γόνατος που πάσχει.

ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ; Η μερική (μονοδιαμερισματική) αρθροπλαστική γόνατος είναι μια επέμβαση που πραγματοποιείται πολλά χρόνια με συγκεκριμένες ενδείξεις. Μερικές από αυτές είναι να πάσχει μόνο το ένα διαμέρισμα του γόνατος, να έχουμε σωστό άξονα (απουσία μεγάλης ραιβότητας ή βλαισσότητας) και ένα σταθερό συνδεσμικά γόνατο, όχι μεγάλο έλλειμμα έκτασης ή μεγάλο σωματικό βάρος.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ; Τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη των υλικών που χρησιμοποιούμε και την εμφάνιση της ρομποτικής ορθοπεδικής χειρουργικής η επέμβαση χρησιμοποιείται πλέον όλο και περισσότερο και βέβαια με μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια. Η ρομποτική ορθοπεδική εξασφαλίζει στο σύγχρονο ορθοπεδικό χειρουργό την εφαρμογή της αρθροπλαστικής γόνατος με ακρίβεια χιλιοστού, και επομένως τη μακροχρόνια επιβίωση αυτής.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ;

Ο σύγχρονος ορθοπεδικός θα χρησιμοποιήσει ελάχιστα επεμβατική παραεπιγονατιδική προσπέλαση για να εισέλθει στο διαμέρισμα του γόνατος που πάσχει, χωρίς να κόψει κάποιο τένοντα ή μεγάλα αγγεία. Επομένως η κινητοποίηση είναι άμεση και βέβαια δεν χρειάζεται μετάγγιση αίματος μετά το χειρουργείο. Το λογισμικό του ρομπότ ROSATM θα εξασφαλίσει την εκτέλεση των οστεοτομιών της κνήμης και του μηρού με ακρίβεια χιλιοστού. Το ίδιο λογισμικό εξασφαλίζει την τέλεια και σωστή εφαρμογή των υλικών και καθόλη τη διάρκεια του χειρουργείου.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ; Ο ασθενής περπατάει άμεσα (λίγες ώρες μετά το χειρουργείο) και χωρίς καθόλου πόνο. Δεν χρειάζεται μετάγγιση αίματος και βέβαια ο ασθενής είναι δυνατό να επιστρέψει σε αθλητικές δραστηριότητες λόγω του οτι δεν επηρεάζεται η κινηματική (η φυσιολογική λειτουργία) του γόνατος. Επομένως, η επέμβαση αυτή είναι ιδανική για όλους τους ασθενείς που θέλουν για λόγους αναψυχής ή λόγους υγείας (πχ. υπερχοληστεριναιμία) να επιστρέψουν σε αθλητικές δραστηριότητες και βέβαια σε όλες τις δραστηριότητες που τους αρέσουν.


Ελέγξτε αν Είστε υποψήφιοι για Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο

PERSONALISED OXFORD KNEE SCORE
Χρειάζεστε Δεύτερη Γνώμη

Είστε βέβαιοι για την διάγνωση και για την θεραπεία που σας έχει προταθεί; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε δεύτερη γνώμη από τον Δρ. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου.

  Κλείστε Ραντεβού

  Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

   Add testimonial description here. Edit and place your own text.

   John Doe

   Codetic

   Add testimonial description here. Edit and place your own text.

   Jane Doe

   Codetic

   need help?

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.